Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
24.9. Pondělí  
0,33 l Hrachová s opečeným chlebem ( 1,3,7 )  
200 g Květákový mozeček, brambory vařené, okurkový salát (1,3,7)  
120 g Vepřové maso na kmíně, těstoviny ( 1,3 )  
100 g Hovězí roštěná na slanině, rýže dušená ( 1 )
25.9. Úterý
0,33 l Česneková s bramborem ( 1,3,9 )  
100 g Rostbíf, brambory vařené, tatarka ( 1,3,7 )  
350 g Špagety s vepřovým masem sypané sýrem ( 1,3,7,9 )
120 g Vepřová pečená plec, zelí, houskový knedlík ( 1,3,7 )
26.9. Středa
0,33 l Frankfurtská ( 1 )  
120 g Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, brambory opékané ( 1,7 )  
120 g Záhorácký závitek, bramborová kaše ( 1,7 )  
350 g Těstovinový salát s tuňákem ( 1,3 )   
 
27.9. Čtvrtek  
0,33 l Kuřecí vývar s nudlemi ( 1,3,9 )  
150 g Smažený karbenátek, bramborová kaše, zelný salát s koprem(1,3,7)   
1/4 ks Pečené kuře, rýže dušená ( 1 )  
5 ks Lívanečky s horkým ovocem, přelité sladkým tvarohem, ovoce ( 1,3,7)  
 
28.9. Pátek
0,33 l Kulajda ( 1,3,7)
120 g Vepřové maso v mrkvi, brambory vařené ( 1,7 )  
120 g Námořnické maso, těstoviny ( 1,3,7)
120 g Smažená kuřecí kapsa, brambory vařené, tatarka (1,3,7)  
 
   
Tento týden vaří: Mišák Mrkos
Facebook : Národní dům Česká Třebová
www.drumel.cz