Informace o alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
12.11. Pondělí  
0,33 l Hovězí vývar se strouháním ( 1,3,7,9 )  
100 g Hovězí pečeně štěpánská, rýže dušená ( 1,3 )  
120 g Vepřový kotlet zapékaný se smetanou a sýrem, brambory šťouchané ( 1,7 )  
3 ks Smažené kuřecí paličky, zeleninový salát ( 1,3,7 )
13.11. Úterý
0,33 l Hrachová s opečeným chlebem ( 1,3,7 )  
120 g Kuřecí plátek v pivním těstíčku, bramborová kaše ( 1,3,7 )  
350 g Špagety s vepřovým masem, sypané sýrem ( 1,3,7 )  
120 g Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík ( 1,3,7 )  
14.11. Středa
0,33 l Slepičí vývar s nudlemi ( 1,3,9 )  
120 g Vepřová plec po selsku, zelí, houskový knedlík ( 1,3,7 )  
150 g Sekaná pečeně, bramborový salát ( 1,3,7,9,10 )  
1/4 ks Pečené kuře, brambory vařené, rajčatový salát ( 1,7 )   
 
15.11. Čtvrtek  
0,33 l Brokolicová ( 1,7 )  
120 g Vepřové medailonky, brambory opékané, zeleninová ozdoba ( 1 )    
350 g Těstoviny s kuřecím masem a žampiony ( 1,3,7 )    
350 g Šišky s mákem, mm, ovoce ( 1,3,7 )    
 
16.11. Pátek
0,33 l Uzený vývar s rýží a hráškem ( 1, 9 )  
350 g Hrachová kaše, uzená krkovice, okurka, chléb ( 1,3,7 )  
100 g Hovězí vařené, rajská omáčka, těstoviny ( 1,3 )
120 g Kuřecí prsa s broskví a sýrem, brambory opékané ( 1,7 )  
 
Tento týden vaří: Míra Giňa  
Národní dům  
Bowling  - 777 701 708  
Kuchyň -  777 701 753